Tapahtunutta 2013

ERÄTULET syttyivät laavulla 14.12. upeassa pakkassäässä kuutamon noustessa luomaan hämyisää tunnelmaa. Tulilla kahviteltiin, rupateltiin ja/tai muuten vaan vaihdettiin kuulumisia. Vuoden 2013 erämieheksi on valittu talkooaktiivi Eero Jung.

 

Seuran, kyläläisten ja maanvuokraajien yhteinen hirvikeittotapahtuma järjestettiin Vasapirtillä isänpäivänä su 10.11. klo 14. Paikalle saapui noin 80 henkilöä nauttimaan erittäin maukkaasta keitosta, arpajaisten jännityksestä ja täytekakkukahveista:). Suurkiitokset emännille ja taustalla vaikuttaneille apukokeille!

 


Koirakokeiden maastovarauksia Ihamaalla on ollut seuraavasti:

Koemaastoja (HIRV): 22.9., 16.10., 4.12., 6.12., 14.12.

Koemaastoja (AJOK): 12.1., 27.1., 27.9., 5.10., 24.11., 8.12.

 

Hirviaseiden kohdistuksessa 26.9 Lupilla oli 8 ampujaa.

 

Polttopuutalkoot pidettiin 7.9., jolloin sahat pärisivät Vasapirtillä, laavulla ja kodalla. Lämmin sää suosi talkoolaisia ja päätteeksi nautimme nokipannukahvit & makkarat kodalla:). Mukana oli tusina talkoolaista.

 

Seuran ammunnat saatiin päätökseen 15.8., jolloin paukuteltiin viimeinen erä hirvessä ja metsästyshaulikkokisa.

 

Kesäkokous pidettiin Vasapirtillä 7.8. ja läsnä oli 12 henkilöä.  Puheenjohtajana toimi V. Koskiaho.
Seuralla oli kahvitusvuoro Pyhällön kylätorilla la 27.7., jolloin oli myös torikauden päätöpäivä. Upean aurinkoisessa säässä väkeä oli paljon liikkeellä. Toriteemana olivat vanhat moottorit/-koneet/-kulkupelit. Suurkiitokset kaikille kahvitustalkoisiin osallistuneille. Teimme taas onnistuneen toripäivän!

Tapahtumasta voi lukea Oili Harjulan kirjoittaman kolumnin, joka löytyy Pyhällön kyläsivuilta: www.pyhalto.fi

 

Bastionin kv. koiranäyttely järjestettiin 11.-12. 5., jossa talkoiltiin yhdessä muiden Kaakon Kennelkerholaisten kanssa.

 

Kodalla herkuteltiin 27.4. Ykän paistamilla maksaherkulla sekä hörpittiin  nokipannukahvit ja pullat.

 

Isännöimme Vehkalahden-Haminan rhy:n kevään hirvilupakokouksen, joka pidetttiin Ihamaan Vasapirtillä  24.4.

 

Kaakon Kennelkerhon pilkkikisat pidettiin 30.3.  Virolahden Valkjärvellä. Ihamaan joukkue, Marjatta ja Raino Syrjänen ja Keijo Lanki, sijoittui kolmanneksi.

 

Pienpetojen,lähinnä supikoirien, metsästystä käynnisteltiin 23.-24. 2. suoritetulla operaatiolla. Saalista emme saaneet, mutta raitista ilmaa sitäkin enemmän.

 

Talvikokous pidettiin 18.2. Vasapirtillä. Osallistujia oli kaikkiaan nafti parikymmentä. Kokouksessa nuijaa heilutti N. Siro. Johtokunta jatkaa entisessä kokoonpanosssa.

 

Laskiaisillanvietto pidettiin 12.2.  Vasapirtillä.  Myynnissä ja tarjolla oli rokkaa, kahvia ja laskiaispullia. Lisäksi järjestettiin arpajaiset sekä kaupiteltiin koruja ja hunajaa. Taulunäyttelyssä oli esillä paikallisten ihamaalaisten taiteilijoiden maalauksia. Paikalla kävi vajaat 40 vierailijaa.

 

Lumijälkilaskenta suoritettiin Kaakkoisen Riistakeskuksen  aluella la 12.1.. IMY.n jäljittäjät olivat liikkeellä ajoneuvoin ja suksilla, operaatiota johti Kaussi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *