Vasapirtti

28.11.2017 IHAMAAN METSÄSTYSYHDISTYS RY

Vasapirtin käyttö- ja järjestyssäännöt

1.§ Vasapirtin käyttömahdollisuus on kaikilla Ihamaan Metsästysyhdistyksen jäsenillä sekä Ihamaan kylässä vakituisesti asuvilla henkilöillä. He voivat vuokrata Vasapirttiä esimerkiksi juhlien järjestämistä varten 25 euroa/vrk tai 1-6 h/15 euroa. Kylmiön käytöstä peritään erillinen maksu.

2.§ Muilla ulkopuolisilla henkilöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus vuokrata Vasapirttiä voimassa olevan vuokrahinnaston mukaan.

3.§ Kaluston tai rakennuksen vaurioitumisesta on tehtävä heti ilmoitus Vasapirtin hoitajalle. Vuokraaja/varaaja vastaa aiheuttamastaan vahingosta.

4.§ Vasapirtillä on noudatettava ehdotonta siisteyttä ja hyvää järjestystä. Kukin käyttäjä siivoaa jälkensä lähtiessään. Mikäli vuokraaja ei huolehdi loppusiivouksesta, siitä peritään 100 euron suuruinen korvaus.

5.§ Vasapirtin varaaminen tilaisuuksia varten sovitaan majan hoitajan kanssa. Avaimet saa kuittausta vastaan ja ne on vuokra-ajan päätyttyä palautettava sovitusti majan hoitajalle.

6.§ Vasapirtillä järjestettävien tilaisuuksien aikana ulko-ovea ei saa pitää lukittuna.

7.§ Tupakointi on kielletty Vasapirtin sisätiloissa.

8.§ Vasapirtiltä poistuttaessa on muistettava huolehtia ovien ja ikkunoiden sulkemisesta ja lukitsemisesta sekä sähkölaitteiden (mm. sähköhella, kahvin- ja vedenkeitin) virran katkaisemisesta.

9.§ Näihin käyttö- ja järjestyssääntöihin Ihamaan Metsästysseuran johtokunta pidättää oikeuden tehdä tarkentavia muutoksia ja täydennyksiä. Muutokset tuodaan myös seuran yleisen kokouksen käsittelyyn.

JOHTOKUNTA

Vasapirtin vuokraus ja tiedustelut: Eeva Kylmälä 040-7452262

Tätä kuvaa klikkaamalla näet sijainnin kartalla