Tietoja seurasta

Seura on perustettu vuonna 1957. Metsästysmaita on nykyisin vuokralla reilut 2100 hehtaaria. Jäseniä on tällä hetkellä 130.

Seuran metsästystoiminnan keskuspaikaksi valmistui vuonna 1971 metsätysmaja, Vasapirtti. Majaa on kunnostettu ja laajennettu vuonna 2002 Luova-projektin tuella. Samaan aikaan Ihamaan kylän maille rakennettiin myös kota ja laavu, jotka ovat olleet niin kyläläisten kuin ulkopuolistenkin käytössä.

Kesällä, heinäkuussa, 2011 Vasapirtillä käynnistyivät kylmiön rakennustalkoot. Lukuisten talkootuntien ja ahkerien tekijöiden siivittämänä uusi kylmiö valmistui syyskuun lopulla ja pitkään suunniteltu hanke saatiin toteutettua!

Ihamaan Metsätysyhdistyksen keskeinen tapahtuma on syksyinen hirvijahti. Se kokoaa majalle joka vuosi aktiivista seuraväkeä. Jahti huipentuu aina myöhemmin syksyllä Vasapirtillä järjestettävään hirvikeittotapahtumaan, johon seuran jäsenet-, kyläläiset- ja maanvuokraajat perheiheen on kutsuttu.

Vasapirtin kuistilta löytyy ilmoitustaulu ja 1:15000 peruskartta, johon on merkitty värein metsästysrajoja sekä rajoituksia.

Lisätietoa seuramme toiminnasta ja toimihenkilöistä löydät oheisen navigaation kautta.

Vasapirtti