Tapahtunutta 2017

Talvikokous pidettiin 9. helmikuuta. Kokoukseen osallistui 12 jäsentä. Kokouksen puhjeenjohtajana toimi Vesa Koskiaho.  Seuran puheenjohtajana jatkaa Vesa Koskiaho, varapuheenjohtajana Kauno Peltonen, sihteerinä Eeva kylmälä ja rahastonhoitajana Susanna Huovinen. Majan vuokraustiedustelut Eeva Kylmälän kautta.

HIRVILASKENTA suoritettiin 26.2. maastossa vajaan 10 henkilön toimesta. Jälkiä löytyikin eri puolilta seuran aluetta.

KODAN KATTOTALKOOT  22.4. aloitettiin purkamalla vanhat lappeet ja pohjien teolla sekä kuorittiin uudet laudat. Talkoisiin osallistui 6 henkilöä, Oili ja Matti toivat kahvia talkoolaisille.

Talkoot jatkuivat  24.4. pohjalautojen laitolla  ja puiden pilkkomisella. Talkoolaisia sateessa oli 7 henkilöä.  Torstaina 27.4. laitettiin viimeisen sivun pohjalaudat ja pilkottiin loput puut pinolle. Mukana talkoili 6 ahkeraa timpuria. Molemmilla kerroilla Oili ja Matti huolehtivat kahvit talkoolaisille.

3.5. illalla talkoiltiin uusista laudoista kaarnat pois ja tervattiin katolla olevia. Oili ja Matti jaksoivat jälleen tuoda kahvia talkoolaisille.

6.5. talkoot jatkuivat aamulla. Mukana oli puolisen tusinaa innokasta talkoolaista.

ltapäivällä jatkettiin perinteisellä maksanpaistolla. Ykän paistamia herkullisia maksoja oli syömässä yli 30 henkilöä.

15.5. oli kodan lautoja tervaamassa  6 henkilöä. Tervat saatiin katolle ja pellit paikoilleen. Oili ja Matti kahvittivat talkoolaiset lämpöisten voileipien kera.  Talkoot on tällä kertaa talkoiltu. Kaikille osallistujille suuri KIITOS!

Kaakon Kennelkerhon koiranäyttelyn talkoissa 19.- 21.5. oli (pe kasaamassa, la lipunmyynnissä ja su purkamassa) seurastamme mukana kaikkiaan 11 talkoolaista.

Heinäkuussa (3.7. ja 6.7.) Lupilla rhy:n haulikkoammuntoja valvomassa olivat Pauli, Kaussi, Vesa, Keijo A. ja Teppo.

KESÄKOKOUS  pidettiin Vasapirtillä 8. elokuuta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Vesa Koskiaho. Kokouksessa päätettiin tulevan metsästykauden järjestelyistä ja valittiin mm. neljä uutta koejäsentä. (Päätöspäivitykset löytyvät oheisesta navigaatiosta.)

Vasapirtin ympäristön talkoissa 19.8 oli 15 henkilöä talkoilemassa. Risut saivat kyytiä ja nylkykoppi pestiin ja puunattiin sekä uutta pöytää ja rappusta rakennettiin. Sisällä ikkunat pestiin ja uudet verhot ikkunoihin laitettiin, pientä suunnittelua la juhliin jo tehtiin.

Telttojen pystystalkoot pidetttin 25.8. Samalla laitettiin koristeet paikoilleen ja saimme la juhlaa varten paikat ajoissa kuntoon. Seuraavana päivänä oli purku-ja siivoustalkoiden vuoro. Kiitos kaikille talkootöihin osallistuneille!

Elo-syyskuussa pidettiin Lupinmäellä ampumaharjoituksia, joista poimittiin parhaat 1. sarjat (HIRVI) kisatuloksiksi. Haulikko ammuttiin perinteisesti kertakilpailuna. Palkinnot jaetaan hirvijahdin yhteydessä. Mukana oli kymmenkunta ampujaa. Mukaan oli saatu myös kaksi nuorta henkilöä. 21.9. Kohdistettiin hirvipyssyjä Lupin radalla. Paikalla oli tarkistamassa pyssyjään vajaat 10 ampujaa.

SEURAN 60 v. JUHLAT Vasapirtillä juhlittiin 26.8.. Väkeä oli paikalla täysi tupa.  Juhlallisen ohjelman, musiikin, huomiointien, sekä puheiden jäkeen saimme nauttia mitä maittavimman monipuolisen juhla-aterian kera possun a la Yrjö Ahola. Jälkiruuaksi vielä kahvit, avecit ja makeat herkut.

ERÄTULET  syttyivät 8.n kerran 9.12 laavulla, mukana kahvittelemassa oli 20 henkilöä nauttien samalla hämärtyvästä illasta jätkänkynttilöiden roihutessa.  Vuoden erämieheksi valittiin Sirkka Jokela jolle toimitetaan erämiespaketti ja diplomi myöhempänä ajankohtana.

Kiitos kaikille seuran talkoisiin ja toimintaan osallistuville kuluvana vuonna.