Tapahtunutta 2011

 

Erätulet syttyivät laavulla hämärtyvässä joulukuun illassa 17.12. ja samalla maa tuli valkeaksi räntäsateen myötä. Vuoden 2011 erämieheksi valittiin Keijo Ahola. Paikalla oli tulistelemassa ja tunnelmoimassa reilut parikymmentä tonttua. :)

 

Perinteiset hirvipeijaiset pidettiin Vasapirtillä su 27.11., jolloin myös muisteltiin pirtin 40-vuotista taivalta kylän yhteisenä kokoontumispaikkana. Paikalla oli väkeä 120 henkilöä!

Harjulan Mika tahditti haitarillaan laulajia, jotka illahduttivat kylläistä väkeä metsäaiheisilla sävelillään.

Emännille erityiskiitos loistavan maukkaasta paistiateriasta kaikkine lisukkeineen!!!

Peijaisväkeä

Peijaisten emäntiä

Mika Harjula & Haitari

 

Hirvenlihan huutokauppa pidettiin la 19.11., luomuliha vaihtoi omistajaa mukavan leppoisissa tunnelmissa.

 

Rakennustalkoot Vasapirtillä on saatu päätökseen. Uusi kylmiö on valmis viilentämään kaadettavat hirvet.

Suurkiitokset kaikille talkoisiin tavalla tai toisella osallistuneille! Erityiskiitos kuuluu Kaussille koko hankkeen suunnittelusta ja koordinoinnista.

Yhteinen talkoohenki nosti kylmiöhankkeen “työlistalta” toteutettujen töiden valokeilaan!

 

Ampujat kävivät kohdistamassa kiväärit hirvipatruunoille 22. 9. 2011 sateisessa syyskuun illassa Lupin radalla.

 

 

Seuran kesäkokous pidettiin 8.8.2011 klo 18 Vasapirtillä. Kokoukseen osallistui 21 jäsentä. Kesäkokouksen puheenjohtajana toimi Vesa Koskiaho. Seuraan valittiin kaksi uutta jäsentä. Muut metsästykseen liittyvät asiat löytyvät navigaatiokohdista. Hirvijahtiasioista on infoa kohdassa hirvijahti 2011.

Seuran harjoitus- ja mestaruusammunnat (hirvi ja haulikko) on paukuteltu 14.7.-4.8.2011. Tulokset julkistettiin ja palkinnot jaettiin kesäkokouksessa Vasapirtillä 8.8.2011.

 

Kiitokset aktiiviselle seuraväelle, jotka olitte mukana la 21.5. Bastionin koiranäyttelyn lipunmyyntitalkoissa ja Sadulle, joka oli mukana lopppupurussa su 22.5..

 

 

1. pääsiäispäivänä 24.4. upea ja lämmin kevätsää suosi kodalle kokontunutta seuraväkeä ja kyläläisiä. Maksanpaistosta huolehti Master chef Ykä Ahola.

 

Seuran talvikokous pidettiin Vasapirtillä 28.2.2011. Puheenjohtajana toimi Niilo Siro. Seuraan valittiin kolme uutta jäsentä ja yksi koejäsen. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa valittiin seuran kunniapuheenjohtajaksi Hannu Luoma ja kunniajäseneksi valittiin Pertti Ahola, molemmat seuran perustajajäseniä.

Ihamaan Metsästysyhdistyksen ylimääräinen kokous pidettiin Vasapirtillä ma 10.1.2011. Asiana oli seuran vuodelta 1967 olevien sääntöjen muuttaminen. Kokous hyväksyi yksimielisesti Suomen Metsästäjäliiton uudet mallisäännöt,joita voit tarkastella navigaatiossa: Seuran säännöt.

 

Halloota jäsenistö!

 

 

Onko sinulla vanhoja valokuvia Ihamaan Metsästysyhdistyksen varhaisemmilta vuosilta tallessa? Jos haluat jakaa muistoja yhdessä, niin ota yhteyttä johtokunnan jäseniin. Julkaisisimme metsätysmuistoja/- kuvia nettisivuillamme. (Kuvat palautetaan takaisin skannaamisen jälkeen.)

Metsästyskokemukset ja tarinat ovat myös osa yhteistä seuraperinnettä. Onko sinulla mielessä vuosien varrella tapahtuneita muistorikkaita ihamaalaisia metsätystapahtumia/ -kokemuksia?  Kirjoita, soita tai lähetä sähköpostia johtokunnalle, niin kirjaamme niitä muistiin.